DRAMAR Centar je prilikom otvorenja obećao građanima i gostima sportske sadržaje koje će obogatiti ponudu grada u cjelini. Obećanje smo i održali. Tenis klub DRAMAR je počeo sa radom 2007. godine. Tenis klub DRAMAR se sastoji od 5 zemljanih tenis terena a uskoro će biti gotov i šesti teren sa brzom podlogom kao i moderne i udobne sjedalice na tribinama. U sklopu tenis kluba djeluje:

- Tenis škola za najmladje
- Tenis škola za rekreativce
- Trenažni proces za takmičare
- Iznajmljivanje terena

Sistem treniranja se bazira na najnovijim saznanjima i metodama rada sa svim dobnim uzrastima od predškolske djece do starijih rekreativaca. Naš moto je da pomognemo svakom polazniku da dostigne svoj puni potencijal na terenu i izvan njega.

Tenis školu vode isključivo profesionalni treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa određenom kategorijom polaznika. Princip rada tenis škole je baziran na najnovijim saznanjima u svijetu priznatih P.T.R. i I.T.F. organizacija sa posebnom pažnjom usmjerenom na kontinuiranost i periodizaciju treninga kako natjecatelja tako i rekreativaca.

Naša vizija i krajnji cilj je bila da uz treninge tenisa programski obuhvatimo turnire i lige kao sastavne dijelove napredovanja u teniskoj igri uz ugodna druženja i sklapanja novih prijateljstava. U 2007. godini smo krenuli sa realizacijom tih ciljeva te smo uspješno organizovali turnire koji su nezvanično proglašeni jednim od najbolje organizovanih turnira za djecu na regiji:
STUDENA OP TUZLA za dječake i djevojčice do 12 godina, KINDER SURPRISE OP TUZLA za dječake i djevojčice do 10 godina.

Postanite već danas član tenis kluba DRAMAR jer tenis nikada nije rano ali ni kasno početi učiti!

Sve informacije možete dobiti u prostorijama Tenis kluba DRAMAR na adresi Slavinovići Luke b.b., na telefon sekretara kluba +387 35 304 519, +387 61 109 867 ili na e-mail: tenisdramar@gmail.com.

CJENOVNIK USLUGA

Godišnja članarina - 30 KM
Korištenje terena za članove kluba - 7 KM/h, a pod reflektorima 10 KM/h
Korištenje terena za goste - 10 KM/h, a pod reflektorima 15 KM/h
Tenis škola (3 x sedmično) - 50 KM
Trenažni proces - Takmičari (3 x 1,5h) - 65 KM
Trenažni proces - Takmičari (5 x 1,5h) - 85 KM

 
Copyright 2008-2014      | Sva prava zadržana