U Restoranu DM, koji se nalazi na prvom spratu DRAMAR Centra Tuzla u Slavinovićima, dočekat će Vas ljubazno osoblje ovog ugostiteljskog objekta. U sklopu restorana nalaze se i pizzeria, slastičarna, kao i kafeterija. Restoran nudi veliki izbor jela od hladnih i toplih predjela, jela s roštilja, morskih specijeliteta do bosanskih poslastica. Restoran DM koji je dio Dramar–ing-a d.o.o. kao i tržni centar, posjeduje i luksuzniji dio restorana gdje se, uglavnom, služe bosanska i internacionalna jela.

Potvrdu o kvalitetu restorana dalo je i UHiR BiH (Udruženje hotelijera i restoratera BiH) dojeljujući DM restoranu Zlatnu ugostiteljsku krunu za 2007. godinu u jakoj konkurenciji na području BiH.

Ova laskava titula rezultat je predanog rada kvalifikovanog osoblja restorana DM. Svakako veliki doprinos tome su i prihvatljive cijene, profesionalna oprema kao i higijenski besprijekorni uslovi restorana u cjelini. Gosti restorana DM su odavno prepoznali kvalitet ponude, a potvrdu o kvalitetu da je tim draža što je Turistička zajednica Tuzlanskog kantona primjetila i prepoznala kvalitete ovog objekta i uvrstila ga u izbor za ovu titulu u jakoj konkurenciju na cijelom području BiH.

Restoran DM je postao i član IHRA-e. Članstvo u IHRA-i je time značajnije što je to internacionalna potvrda kvalitete restorana, ali i doprinos gradu Tuzli u razvoju turizma jer su DM restoran i grad Tuzla uvršteni na internacionalne gastro mape.

 
Copyright 2008-2014      | Sva prava zadržana